om banen

Beliggende like ved Trondheim sentrum og med utsikt over hele byen og Trondheimsfjorden, gir Par3-banen på Havstein, en flott opplevelse og et besøk er nærmest obligatorisk for golfspillere som besøker regionen.


"Smart golfing": Med en rundetid på knappe timen, er dette banen for deg som egentlig ikke har tid. En runde kan "klemmes inn" mellom andre gjøremål. Kanskje en kjapp runde før jobb? Grytidlig start er mulig. Ta kontakt.


Golfbanen og Driving Range er også et lavterskel tilbud til alle som vil prøve golf. Nybegynnere finner seg vel til rette og viderekommende vil på Havstein kunne

utøve golfsporten i en rolig atmosfære.


Med 9 hull fra 60 til 125m, er banen familievennlig, men også en bane som gir svært god nærspillstrening for gode spillere.


Konseptet Pay&Play, gir alle tilgang til banen.

Vi stiller likevel krav om at du har litt greie på golf og har noenlunde kontroll på dine golfslag. Dette vil bli vurdert etter et besøk på  vår Driving Range. I tillegg må du kunne litt om oppførsel og sikkerhet.

Sammen med en rutinert golfspiller (fadder) kan også nybegynnere, etter kort tid, gå en runde på banen.


Velkommen til oss!Når du spiller banen på Havstein, vil du oppleve at du beveger deg i "byrommet" på grunn av vår vide fantastiske utsikt.


I de nære omgivelser ser du trærne i alleen oppover Havsteinbakken og Havstein Kirke.

I det fjerne kan du se Nidarosdomen, Kristiansten festning, bykjernen, havna, fjorden og mot vest, Kong Sverres borg, Sion.


Du vil også oppleve åpenheten, himmelen den friske lufta og som oftest, en lett bris.


Når du spiller golf på Havstein, bidrar du samtidig også til vern av et verdifullt landskap.


Om du ikke spiller golf, kan du ta en liten tur på flere fine gangveier, både rundt golfbanen og på den nye kirkegården.


God tur!